New kid on the block: The Purple lady Designs

New kid on the block: The Purple lady Designs

Net als ik, is Tirza Haasnoot van The purple lady designs terug van weggeweest. Tirza had wel een hele goede reden, ze heeft namelijk een tweeling op de wereld gezet. Betere reden om een handwerkbreak te nemen is er niet toch? Nu is ze terug met een nieuwe collectie. En hoe!

Een aantal van mijn meest favoriete project bags zijn gemaakt door Tirza. De tasjes zijn precies groot genoeg en er zit een fijne rits in, die ervoor zorgt dat je tasje makkelijk open en dicht gaat. Een ander item van The Purple lady dat ik dagelijks gebruik is een klein zakje. Dit zat in de adventkalender van 2017 (time flies). Ik gebruik dit zakje voor mijn steekmarkeerder, en ik kan je vertellen.. daar kunnen er een hoop van in.

Toen ik dan ook hoorde dat er een nieuwe collectie zou komen van Tirza’s hand, zat ik gelijk klaar voor mijn computer. De sneak peeks die ze de week voor de release plaatste, zagen er veelbelovend uit. Ik viel dan ook gelijk voor 1 tasje… deze is het echter niet geworden. Toen ik namelijk de hele collectie bij elkaar zag, was er een tasje dat me nog meer aansprak. Maar… Wat niet is, kan nog komen.

Dit is hem geworden. Ik word blij van het grote contrast, in combinatie met de knalroze rits. Bovendien is die tekst nu enorm toepasselijk, vinden jullie ook niet? Toen ik zag dat er óók nog een paarse stekenmarkeerder aan het tasje hing, was mijn keuze natuurlijk snel gemaakt.

Wat ik bij het aanschaffen van het tasje nog niet gezien had, was de binnenkant. En daar word ik zo mogelijk nog blijer van!

Word je hier niet ook enorm vrolijk van? Ik wel! Zoals je ziet is de tas behoorlijk diep. Ik kan er ongeveer 3 honderd grams bollen in kwijt.

Daarnaast besloot ik ook nog een katoenen tasje aan te schaffen. Dit soort tasjes vind ik fijn om grotere projecten in te bewaren of om mee te nemen naar mijn werk (ten minste, als dat straks weer mag). Ook deze quote is helemaal op mij van toepassing.

In het tasje woont nu mijn chatelaine-borduurwerk, waar ik je dinsdag alles over vertel.

Alle informatie op een rijtje

Naast de tasjes, staan er ook prachtige kaarten in de winkel, die Tirza zelf heeft gemaakt. Daarnaast vind je ook digitale bestanden om je eigen producten op te pimpen of kaarten mee te maken. Zeker een aanrader dus om eens rond te kijken. Let op: Ik ben niet aansprakelijk voor rondvliegende items, die zomaar in je winkelwagentje terecht komen :-). Je vind je volledige collectie hier. Benieuwd wat er nog meer aan komt de komende tijd? Vol The Purple Lady dan ook op Facebook en Instagram.

Sietske

Geef een reactie