Outside your comfort zone is where the magic happens – Waar word ik blij van als ik níet handwerk

Outside your comfort zone is where the magic happens – Waar word ik blij van als ik níet handwerk

Ik weet het jongens, het is moeilijk voor te stellen. Er zijn echter momenten dat ik niet brei, borduur of blog. Ik wil graag een keer een uitstapje maken naar wat andere favorieten. Van deze vier dingen word ik namelijk ook heel blij. Sommige superpersoonlijk, andere wat meer mainstream. Enne… linksom of rechtsom kom ik toch altijd weer uit bij handwerken… Hoe kan het ook anders. Lees je mee?

Mind & Feeling coaching

Allereerst een van de redenen dat ik hier weer ben… Ik worstel al mijn hele leven met onzekerheid en deze zomer was de maat vol. Ik besloot er iets aan te doen en zo kwam ik terecht bij Tessa van Mind and Feeling Coaching. Een megasterke vrouw die me enorm geholpen heeft. Het traject was behoorlijk intensief. Ontwikkeling en verandering kost nou eenmaal tijd, energie en soms ook wel pijn.

Betekent dit dat ik nu nooit meer onzeker ben? Zeker niet! Betekent het dat ik altijd helemaal mezelf kan en durf te zijn? Ook niet. Betekent het dat ik het níet eng vind om mezelf te filmen in Instagram Stories of vanaf vanmiddag zelfs op een IGTV-account? Doodeng zelfs!

Het betekent wél dat ik me bewuster ben van mezelf en mijn onzekerheid. Het betekent dat ik er af en toe naar luister en me er aan overgeef, maar er nog vaker dwárs doorheen ga. Ik heb mezelf een “kan mij het schelen – ik doe het gewoon”-mentaliteit aangeleerd. En ook dat gaat met vallen en opstaan. Maar, zoals Tessa zo mooi formuleert: “outside your comfort zone is where the magic happens.”

Thee!

Ik ben gek op thee. En dan niet de gewone, maar de meest gekke smaken. Ik vind het heerlijk om voor nieuwe thee te shoppen. Niet dat ik niet genoeg heb hoor, 1 keukenplank is niet genoeg. Maar omdat ik graag nieuwe smaken probeer. Ik zag dit doosje voorbij komen in de winkel en die móest ik hebben. Gekaramelliseerde peer (dit was al een van mijn favorieten), Appeltaart, Speculaas en Hazelnoot-Cacao. Ik hoor je al denken… Gádverdamme. Tsja, je moet er van houden. Ik ben in ieder geval fan!

Storytel

Komen we tóch weer uit bij handwerken, sorry jongens. Ik kan het niet laten. Zoals velen van jullie houd ik van een goede serie tijdens het handwerken. Ik kan alleen nog niet blind breien, en op de een of andere manier lukt het me niet om me op twee dingen te focussen bij een engelse serie. Inmiddels heb ik alle Nederlandse (en Vlaamse niet te vergeten) series en films als gebingewatched op zowel NlZiet, Videoland en Netflix.

Een andere grote hobby is lezen. Maar praten en breien is nog tot daar aan toe… Lezen en breien gaat me echt niet lukken. Totdat ik storytel ontdekte. Op dit platform staan duizenden luisterboeken. En dan kan ik me dus wel prima concentreren. Zo heb ik de harry-potter boeken al meer dan eens geluisterd en ben ik nu bezig in de (wie niet) zeven zussen serie. Tips zijn zeker welkom!

Box of Details

Ik was al een tijdje op zoek naar wat kleine sieraden. Ik ben normaal gesproken niet zo’n sieraden-mens. Of eigenlijk wel, maar ik kan nooit de goede sieraden vinden. Grote items maken me voor mijn gevoel nog groter, kleine sieraadjes, vallen al snel weg. Ik kwam via instagram Box of Details tegen en ik ben megagoed geholpen via een privé-berichtje.

Dat zorgde ervoor dat ik uteindelijk twee sieraden bestelde… en ik vind ze fantastisch. Ik was op zoek naar een zilveren sieraad en “kwam thuis” met een gouden sieraad met een groen detail. Groen hoor ik je zeggen… Ja, ik ben zelf ook nog verbaasd. Maar het staat supermooi.

Mocht je dit setje ook zo mooi vinden…? Hier vind je het kettinkje en hier de oorbellen.

Ik ben wel benieuwd wat jouw favorieten zijn! Laat je het me weten?

Sietske

Geef een reactie