Ik heb een podcast!

Ik heb een podcast!

Ik droom al heel lang van een eigen podcast… En sinds vandaag is die droom werkelijkheid geworden. Na wat experimenteren in de stories van instagram, een instagram-tv-oefen-podcast én een hoop verzamelde moed is het zover… Ik ben een youtuber!

Wat vertel ik je dan in die podcast? Nou ja, eigenlijk hetzelfde als hier op mijn blog. Maar dan met bewegend beeld en live commentaar :-D. En als jullie mijn artikelen kennen, weet je ook dat ik niet per sé kort van stof ben. De eerste podcast is dus 45 minuten schoon aan de haak…

Dus pak een kopje thee, een koekje en een haak- of breiwerkje en geniet van mijn breiperikelen!

Shownotes

In mijn eerste podcast vertel ik je alles over mijn Works in Progress en neem ik je mee naar het begin van mijn haakcarrière!

Wie ben ik?

Studio Koekoek – De ark van Noach

Geïnspireerd door Terralita:

Amazing Wool Mondial Trio:

Studio Woord en Draad:

Corona Knuffellapjesdeken Patroon:

Kanaal NaantjeKnit:

Atelier Sopra: /

Sokken Projecttas: . Helaas ligt de shop tijdelijk stil.

YippeeYarn

Kussen patroon:

Patroon Koala:

Haakboek: Dendennis viert feest

Sietske

Geef een reactie