Omdat je het verdient… – Yarn Calendars

Omdat je het verdient… – Yarn Calendars

Als je mij een beetje volgt op Instagram, Facebook of Youtube, is het je vast niet ontgaan… Ik ben gek op mini’s. En dan heb ik het niet alleen over het menselijke soort, maar over de té schattige ministrengetjes handgeverfd garen. Als ik die voorbij zie komen in mijn feed, ben ik al bij voorbaat verkocht. Zo doe ik nu mee aan de zomerkalender van Chefwol, waar ik iedere dag een pakje open mag maken. Mij kun je niet blijer maken.

Inmiddels ben ik aangeland bij dag 13 van mijn Chefwol-sjaal. Dit pakket heeft het thema “cocktails by the sea” en dat is ook wel te zien. De vrolijke handgeverfde strengetjes die geïnspireerd zijn op verschillende cocktails worden afgewisseld met een baan in de kleur Pasay van Scheepjes Metropolis. Vrolijker kan de sjaal niet worden!

De tweede ronde van de verkoop van deze sjaals is gestart. Je vind ze hier! Ik vind het een enorm feest. Bij de doos vol cadeautjes, krijg je ook twee patronen, een haakpatroon en een breipatroon. Deze zijn ontworpen door Alexa en Bianca van Chefwol.

Adventkalender

Als er een maand is waar cadeautjes bij horen, is het wel December. Voor mij is die maand dubbel feestelijk omdat ik ook nog jarig ben. Hoewel dat als klein meisje wel eens teveel van het goede was… De hele maand zenuwen. Dat gaat inmiddels een stuk beter, dus een extra verrassing iedere dag kan ik wel aan.

Inmiddels schieten de Yarn Advent Calendars bij bosjes uit de grond. Ik laat je er graag twee zien, die je niet mag missen!

Crealien Design

Eline van Crealien Design kenmerkt zich door vrolijke, felle kleurtjes. Past perfect bij mij dus. Je krijgt in Oktober of November 12 of 25 strengen van 20 gram. Je kunt kiezen voor een standaard sockbase, of een glittergaren. Jullie raden natuurlijk al wat ik kies!

Copyright: Crealiendesign

Wil jij deze kalender ook niet missen? Je vindt alle informatie hier!

Enne.. Als je dan toch aan het rondneuzen bent in de shop van Eline… Hoe tof zijn deze garens:

Copyright: Crealiendesign

Rainbow Breeze – Selfstriping garen

Copyright: Crealiendesign

Galaxy – verkrijgbaar in meerdere bases

Atelier Sopra

Ik bestelde al meerdere keren mini’s bij Atelier Sopra. Ik ben gek op de zachtheid van het garen en de magische kleuren die José kan verven. Toen ze ook nog een adventkalender uitbracht met het perfecte thema voor mij, kon ik me natuurlijk niet meer beheersen.

Voor deze kalender zul je moeten kiezen uit een van de twee thema’s… Of niet natuurlijk, dan kies je gewoon voor allebei :-D. Ik vind ze allebei prachtig, maar jullie snappen natuurlijk dat ik gekozen heb voor de paarse versie.

Bij deze kalender krijg je 24 strengetjes garen en een hoop leuke goodies. Alle informatie vind je hier. Je kunt de kalender ook in twee keer betalen.

Jongens, ik stel voor dat we de zomer gewoon overslaan en gelijk doorstomen naar kerst. Who’s in?

Sietske

Één gedachte over “Omdat je het verdient… – Yarn Calendars

Geef een reactie